Download GRATIS mijn mini e-book Je ontvangt dan ook direct mijn ezine met extra tips

Dirk: “De ideale gastdame / gastheer en zeer kundig in hun vak”

18-09-2014 - Camiel van Hoegee

Ik heb me ingeschreven voor het groepsprogramma en gebruik gemaakt van de “snelle beslissersprijs”. Daar had ik in eerste instantie mijn twijfels over. Nu heb ik daar helemaal geen problemen mee, want het resultaat telt!
Ik heb deze training met uiteindelijk een heel positief resultaat afgerond: zelfbeheersing!!

Waar ik in het verleden mijn controle kon verliezen en een woedeaanval kreeg als iets niet ging zoals ik wilde, kan ik nu rustig blijven. Vorige week ging er een glas vruchtensap om. Voor de training had ik het hele pak op de grond gegooid van frustratie. Nu blijf ik rustig, ruim ik gelijk de zooi op en pak vervolgens een nieuw glas met sap.

Mijn gezin ziet ook echt de verandering en heeft meer vertrouwen in mij. Ik ben hier zelf heel erg blij mee en trots op en het is thuis een stuk gezelliger. Ik merk dat mijn “nieuwe” gedrag, juist door de intensieve begeleiding, de 3 trainingsdagen, telefonische coaching, online forum, stel je vraag sessies, steeds meer vanuit automatisme gaat en daar ben ik blij mee.

Door mijn goede ervaringen wil ik dit programma ten zeerste aanbevelen. Heleen en Camiel zijn de ideale gastdame / gastheer en zeer kundig in hun vak!!

Dirk, zelfstandig ondernemer, echtgenoot en vader van puberdochters.


Jouw reactie op Dirk: “De ideale gastdame / gastheer en zeer kundig in hun vak”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *