Download GRATIS mijn mini e-book Je ontvangt dan ook direct mijn ezine met extra tips

Edwin: “Ik vier mijn successen!”

04-12-2013 - Camiel van Hoegee

Ik had al jaren hiervoor therapie vanwege mijn boosheid, maar ik kon mij er toen nog niet goed open voor stellen. Bij Camiel is mij dat nu wel gelukt.

Het was fijn om een combinatie te doen van het groepsprogramma en persoonlijke coaching. Je leert ontzettend veel van elkaar en herkent elkaars worstelingen, ook al heb je een heel andere persoonlijke geschiedenis. Ik merk dat ik nu veel meer kan relativeren en niet meer reageer met emotie.

Daardoor blijf ik bij de feiten en kan ik blijven nadenken over wat ik wil zeggen. Mijn collega’s merken dat op en waarderen dit. Thuis is het ook opvallend, mijn jongens kruipen weer vaker bij mij op schoot, ze voelen zich veilig en geborgen bij mij. Ik heb nog een weg te gaan maar het programma heeft echt zijn vruchten afgeworpen!


Jouw reactie op Edwin: “Ik vier mijn successen!”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *