Download GRATIS mijn mini e-book Je ontvangt dan ook direct mijn ezine met extra tips

Hoe ga jij om met irritatie en boosheid?

04-11-2012 - Camiel van Hoegee

In het verkeer, in de relatie, op je werk, maar ook in de supermarkt. Overal lopen mensen tegen ergenissen aan. Ze ergeren zich aan de ander of aan iets. Het gaat niet snel genoeg, de ander snapt jou niet, verzin het maar, maar het gaat niet zoals jij had gedacht en had gewild.
De één telt tot tien en laat het dan maar zitten, de ander kan dit toch iets moeilijker.

“Want ben jij nou zo dom, of ben ik zo slim”. Wie kent hem niet, de beroemde uitspraak van Louis van Gaal. En we kennen ook allemaal de geïrriteerde blik en rood aangelopen hoofd van woede op de televisie. De frustratie spuit er vanaf als hij zijn gal spuwt naar een journalist. En we kennen allemaal deze emotie. Alleen de controle over deze emotie is soms lastig en voor je het weet heb je iets gezegd of gedaan wat je helemaal niet wilde.

Schreeuwen, schelden, iets kapot gooien of met slaande deuren weglopen. En dan moet je weer terug, als je afgekoeld bent en je schaamt voor je reactie. Dit is niet hoe je wilt zijn, helemaal niet naar je partner en kinderen toe. En toch zit het in je.

Hoe kom je ervan af? In mijn mini-ebook geef ik 3 adviezen hoe je met meer rust en zelfbeheersing kan reageren op anderen. Dit ebook is een cadeautje omdat je je hebt geabonneerd op mijn nieuwsbrief of omdat je klant van mij bent. Ik hoop dat je hiermee weer een beetje verder geholpen bent.

Wil je het e-book ontvangen?
Geef je dan nu op voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan regelmatig gratis relevantie informatie om je boosheid of woede te beheersen.


Ahlam zegt: 27 September 2016 Ik praat hard en ik word bleek en soms tril ik.

Jouw reactie op Hoe ga jij om met irritatie en boosheid?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *