Download GRATIS mijn mini e-book Je ontvangt dan ook direct mijn ezine met extra tips

Camiel van Hoegee

Camiel_van_Hoegee_Driftkikker_angermangement_woedebeheersing_zelfbeheersing_6245Sinds 2004 begeleid ik vanuit mijn eigen trainingsbureau ShoShin kinderen, tieners en volwassenen in weerbaarheid, sociale vaardigheden, omgaan met agressie en emotie-/agressieregulatie. Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in coaching van daders van geweld en in speciaal onderwijs (SBO, ZMLK, praktijkonderwijs).

Voordat ik ShoShin begon, heb ik bij hetNederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) gewerkt en daar diversedocentenopleidingen en methodieken op het gebied van fysiek-mentale weerbaarheid vormgegeven en opgezet. Deze zijn inmiddels door verschillende ROC’s en Hogescholen overgenomen en geïmplementeerd in het opleidingscurriculum. Inmiddels ben ik ook in Zuid-Afrika actief, als gastdocent aan de Universiteit van Stellenbosch als opleider voor de opleiding docent weerbaarheid voor gehandicapten (project via RESPO en Lydia Zijdel Foundation).

Naast mijn werk doe ik veel aan ‘zachte krijgskunsten’ (zoals tai-chi, chi qong). Daarnaast heb ik karate op topniveau beoefend (Nederlandse selectie, Nederlands kampioen in 2005). Daar heb ik nog steeds les in, met veel plezier. Voor sommige kinderen en volwassenen werkt deze achtergrond extra aantrekkelijk.

Ik ben tevens bestuurslid van de Lydia Zijdel Foundation, een stichting die zich inzet om mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap via sport en spel in hun kracht te zetten en te emanciperen.

Vanuit deze combinatie, mijn ervaringen bij NISB, methodieken en opleidingen ontwikkelen en krijgskunsten heb ik al veel mensen begeleid en geef ik veel trainingen en coaching aan zowel particulieren als professionals.

LinkedIn-profiel van Camiel van Hoegee weergevenProfiel van Camiel van Hoegee weergeven