Download GRATIS mijn mini e-book Je ontvangt dan ook direct mijn ezine met extra tips

Heleen Elfrink

Heleen-Elfrink_6241Als haptonoom en businesscoach begeleid ik ondernemers, leidinggevenden en managers die persoonlijk en zakelijk willen groeien.

Ik begeleid mensen naar een goede balans tussen verstand en gevoel, naar meer energie succes en tijd en hoe je met plezier werk, privé en tijd voor jezelf combineert.

Als gespecialiseerd kinderverpleegkundige op een afdeling met ernstig zieke kinderen heb ik gezien dat als mensen onder druk komen te staan en er geen tijd is om mooi weer te spelen, dat dan pure emoties naar boven komen. Dit was voor mij de aanleiding om hier verder in door te gaan studeren om mensen, ouders en kinderen, beter te kunnen begeleiden in het omgaan met hun eigen emoties en gedrag. Om ze daar meer inzicht en handvatten in te geven. Alles wat je zelf geleerd hebt, geef je ook weer door.

Een kort lontje heeft vaak te maken met onrust, frustratie, ongeduld of met perfectionisme.
Klanten denken wel eens dat ze niet meer boos mogen worden of vragen zich af hoe het dan wel moet. Boosheid is voor mij een energie, een emotie, een kracht, die we allemaal nodig hebben. Dit is voelbaar als je het inzet om je doelen daadwerkelijk te bereiken, je grenzen aan te geven en om  persoonlijk te groeien.

Ik zet mij in zodat mensen weer vanuit de juiste energie gaan handelen en dit in gaan zetten voor zichzelf, hun werk, hun omgeving en dit door te geven aan de volgende generatie.

LinkedIn-profiel van Heleen Elfrink weergevenProfiel van Heleen Elfrink weergeven