Download GRATIS mijn mini e-book Je ontvangt dan ook direct mijn ezine met extra tips

Op donderdag 28 februari 2019: Van heet naar koel in 1 dag

Mijn grootste passie is om vaders en moeders met een kort lontje te leren om zichzelf te beheersen, waardoor zij weer een gelukkig en ontspannen werk- en gezinsleven krijgen. Ik vind het namelijk ontzettend belangrijk dat gezinnen goed functioneren en ouders zijn daarin de spil. Als het met de ouders goed gaat, dan gaat het vaak ook goed met de kinderen. Wie wil dat nou niet? De realiteit is echter soms wrang. Door stress of vervelende gebeurtenissen op bijvoorbeeld het werk kan je veranderen in een botte hork of raak je verzeild in een schreeuwsessie. Je hebt je zelfbeheersing verloren. Je reageert je af op je omgeving (je partner, collega, kind). Je denkt dat het helpt, maar dat is uiteraard niet het geval.

Herken jij je in wat mijn klanten hieronder vertellen?

 • “Mijn hart breekt als mijn dochter van 3 aan mij vraagt waarom ik zo boos ben”
 • “Ik heb een drukke baan en vind het lastig om dit te combineren met het hectische gezinsleven. Ik raak snel geïrriteerd en ik geef dan onbedoeld een snauw naar mijn partner of kinderen”
 • “Soms heb ik ruzie met mijn collega. Die zegt dan iets onterechts en dan reageer ik erg nijdig en begin te schreeuwen. Ik zet mijzelf dan behoorlijk te kijk, vreselijk.”
 • “Ik heb te horen gekregen dat ik mijn baan kan verliezen als ik mij zo opvliegend op het werk blijf opstellen.”
 • “Ik schaam mij vaak als ik weer tekeer ben gegaan, maar vind het zo lastig om rustig te blijven”

Dit hoeft niet zo te zijn. Je korte lontje onder controle krijgen kun je echt leren. Wil jij weten hoe? Lees dan door… Ik wil jou namelijk graag leren hoe jij ‘fully in control’ wordt!

Geldt dit ook voor jou:

 • Heb jij problemen om je boosheid onder controle te houden op stressmomenten?
 • Ben jij er ook wel klaar mee om te horen te krijgen dat je eerst tot 10 moet tellen?
 • Wil jij op een praktische en prettige manier je zelfbeheersing vergroten?

Dan is dit jouw kans!

Op donderdag 28 februari 2019 organiseren we de ‘Van heet naar koel’-dag.

Van_heet_naar_koel_in_1_dag

Dan ga ik jou mijn geheim leren hoe je je op stressvolle momenten (bijvoorbeeld ruzies of discussies) jezelf kunt beheersen. Aan het eind van de dag heb je vaardigheden geleerd die je meteen kunt toepassen in het dagelijks leven! We gaan op een praktische en slimme manier werken, waarbij ik jou ga leren om zonder al teveel theorie jouw zelfbeheersing te vergroten. Ik heb manier ontwikkeld die bij veel klanten aanslaat, waardoor zij grote stappen hebben gezet.

Waarom werkt dit?

Als voormalig NOC*NSF-topsporter weet ik als geen ander hoe het is om met druk om te gaan, waarbij het écht van belang dat je je hoofd er goed bij houdt. Dat betekent dat ik heel goed weet en van binnen uit ervaren heb hoe je op het moment dat het er toe doet, moet handelen. En niet achteraf – want dat weten we allemaal natuurlijk wel. Mijn ervaring en deskundigheid wil ik met jou delen. (En geloof me, ik ben ook wel eens een heethoofd! Ik weet hoe het is en ik snap jou). Ik ga jou leren wat mij heeft geholpen om het hoofd koel te houden tijdens finales (die ik heb gewonnen!). Jouw finale is een gelukkig gezin. Verlies is geen optie. Ik heb een methode ontwikkeld die al veel vaders en moeders op weg heeft geholpen naar een gelukkig gezinsleven. Ik gun dit iedereen en wil ook graag met jou werken!

Wat zeggen andere klanten over deze praktische dag om je zelfbeheersing te vergroten?

 • “Het in de praktijk brengen van het geleerde is eenvoudig. Ik ben rustig en vanuit deze rust kan ik opvoeden en kunnen mijn zoon en ik lol maken. Ongelofelijk dat 1 dag dit verschil kan maken.” Mw. Oosterbaan.
 • “Het is voor mij erg nuttig geweest. De bewustwording was er al maar is alleen maar toegenomen. Ik merk nu zelf dat ik anders gesprekken in ga. Ik zie het gedrag van mijn partner in conversaties dan ook veranderen. De diverse technieken heb ik enkele keren succesvol toegepast tijdens en voor sollicitatie gesprekken en ook tijdens gezinssituaties. De verschillen zijn zeker merkbaar. Sinds de training ben ik er bewust mee bezig, er heerst een ontspannen sfeer en ik help de anderen in het gezin met een kort lontje.”  Een vader.
 • “Ik heb de neiging om behoorlijk te vloeken als ik nijdig word tijdens het werk of tijdens het tennissen. Door de technieken toe te passen die ik van Camiel geleerd heb, merk ik dat ik dat niet meer doe; ik heb het niet meer nodig. De frustratie en tegenslagen hebben veel minder vat op mij. Dit voelt lekker. Ik wil deze weg volhouden.” Jelle.
 • “Onze zoon is onze antenne. Als hij gespannen raakt, dan weet ik dat er iets aan de hand is. Dan kan hij wel 10x hetzelfde zeggen of vragen. Daar word ik soms boos over. Vaak zegt hij dat ik dan ook te boos kan spreken en kijken. Ik realiseer mij nu door deze dag wat er met je gebeurt als je boos wordt en wat voor impact dat op mijzelf en mij gezin heeft. Ik ben mij daarvan veel bewuster geworden. Daardoor kan ik ook eerder het proces van het boos worden stoppen. Dit heeft mij, mijn zoon en mijn gezin al na een paar dagen na de training goed geholpen.” Nynke.
 • Ik heb heel veel van anderen geleerd. Ik herkende mij in wat andere deelnemers in de groep vertelden. Vaak had ik allerlei scenario’s in mijn hoofd en ging ik invullen wat mijn collega’s dachten. Die situaties gingen in mijn hoofd met mij op de loop. Daardoor raakte ik boos en uitte ik mij onprofessioneel. Ik heb geleerd dat dit helemaal niet hoeft. Juist door in een groep te werken kon ik wat meer afstand ervan nemen. Ik zag dat wat anderen overkomt mij in feite ook gebeurt. Heel leerzaam.” Kristian.
 • “Camiel is gevormd door ruim tien jaar wedstrijdkarate op landelijk niveau. Hij weet van binnen uit waar hij het over heeft. Emotiebeheersing, persoonlijke stappen zetten, pijn, succes, verdriet, angst, doorzettingsvermogen, rechtvaardigheid, onrechtvaardigheid. Hij staat ver boven standaardoefeningen en volgt anderen in hun verhaal en thema’s om daarin zijn bijdrage te weven. Als trainer en coach is hij een volstrekt geloofwaardige sparringpartner.”  Wim (pedagoog)

Dit ga je leren:

 • Wat er nodig is om jezelf te beheersen waar en wanneer je het nodig hebt
 • 5 praktische vaardigheden aanleren op een manier die je gemakkelijk kunt herinneren en gebruiken
 • Praktijkervaringen, tips en trucs van ervaren coach (ondergetekende)

# BONUS 1: Voor snelle beslissers: € 247,- (excl. btw). Deze prijs geldt tot 21 februari aanstaande. Daarna gaat de prijs omhoog (uiteindelijk is deze dag € 297,- excl. btw).

# BONUS 2: Wil je je partner of collega meenemen? Super! Dan kan dat voor de vaste prijs van €197,00 excl. btw). Daarmee bespaar je dus een hoop geld.

# BONUS 3: Gratis persoonlijke follow-up coaching van een half uur (via Skype of telefoon).

Locatie en tijden:

Deze leerzame dag vindt plaats in  Hilversum, tijden zijn van 9.30-16.00 uur (inloop vanaf 9.15 uur).

Iets voor jou? Schrijf je hier in en betaal in 1x

Als je je samen met partner, vriend(in) of collega wilt inschrijven, dan kan dat hier

Wil je eerst meer informatie of het programma geschikt voor je is?

Schroom dan niet om te bellen (035-6288819) of te mailen (info@training-driftkikker.nl).