Download GRATIS mijn mini e-book Je ontvangt dan ook direct mijn ezine met extra tips

Wat moet ik daar? Het valt toch allemaal wel mee?!

19-12-2017 - Camiel van Hoegee

Wat moet ik daar? Het valt toch allemaal wel mee?! Dat was mijn bedenking voordat ik aan het programma begon. Ik denk daar nu anders over: ik heb heel andere inzichten gekregen en heel praktische tools. Ik begrijp bepaalde gespreksdynamieken nu beter. Het was daarom heel interessant, leerzaam én goed te volgen. De werkomgeving merkt dat ik rustiger ben, meer luister, wacht totdat ik antwoord geef. Ook privé is het opgevallen! In discussie met vrienden over sport (voetbal) bijvoorbeeld, reageer ik kalmer. Ik vind deze training een aanrader, ik ben nu meer in staat om op een andere manier te denken. Je bent niet te oud om te leren.

Hans


Jouw reactie op Wat moet ik daar? Het valt toch allemaal wel mee?!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *