Download GRATIS mijn mini e-book Je ontvangt dan ook direct mijn ezine met extra tips

Wil je zelf écht iets veranderen, moet je hier coaching volgen- simpel. Mijn relatie met mijn zoon is stukken verbeterd.

25-06-2018 - Camiel van Hoegee

Heb je het idee dat je privé of op je werk ronddraait in een “cirkel” van frustraties? Dan is deze coaching echt zinvol. Hiervoor heb ik heb al vele cursussen en therapieën gevolgd. Eigenlijk dacht ik dan altijd: “Klinkt allemaal best goed”, maar nu zit ik weer thuis en dan? Ik kon het helaas weinig in mijn leven toepassen, er veranderde niet wezenlijk iets – ook al wilde ik wél veranderen.
Wij worden op het werk doodgegooid met trainingen. Allemaal best waardevol. Echter het komt zelden tot de kern. Vaak allemaal “lege termen”
Dat is met Driftkikker echt anders. Wil je zelf écht iets veranderen, moet je hier coaching volgen- simpel. Mijn relatie met mijn zoon is stukken verbeterd.

Jan


Jouw reactie op Wil je zelf écht iets veranderen, moet je hier coaching volgen- simpel. Mijn relatie met mijn zoon is stukken verbeterd.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *