Training Driftkikker: Anger management training en coaching in zelfbeheersing en woedebeheersing (tel. 035-6288819, Noorderweg 2, Hilversum)

Anger management training: Van heet naar koel online

Zet nu jouw eerste stap


Mijn grootste passie is om mensen met een kort lontje te leren om zichzelf te beheersen, waardoor zij weer een gelukkig en ontspannen werk- en gezinsleven krijgen. Je zou het ‘anger management’ kunnen noemen, zelfbeheersing of de wens om je boosheid meer onder controle te krijgen.

Ik vind het ontzettend belangrijk dat gezinnen goed functioneren en ouders zijn daarin de spil. Als het met de ouders goed gaat, dan gaat het vaak ook goed met de kinderen. Wie wil dat nou niet?

Het kan ook zijn dat je helemaal geen kinderen hebt, maar wel te snel boos wordt bij je vrienden of familie.

Er zijn ook mensen die op het werk in moeilijkheden komen, doordat ze bijvoorbeeld kort door de bocht of ongepast en te boos reageren naar klanten en/of collega’s.

De realiteit is soms wrang. Door stress of vervelende gebeurtenissen kan je veranderen in een botte hork of raak je verzeild in een schreeuwsessie. Je hebt je zelfbeheersing verloren en reageert je af op je omgeving. Je denkt op dat moment dat het helpt of misschien voelt het gewoon even lekker. Dat werkt natuurlijk niet. Dat weet je zelf ook wel, maar het lukt je niet om je woede of boosheid te beheersen.

Herken jij je in wat deelnemers hieronder vertellen?

 • "Ik schakel te snel ten opzichte van anderen. Dan heb ik iets al drie keer uitgelegd en snappen ze het nog niet. Dan word ik pislink."
 • “Mijn hart breekt als mijn dochter van 3 aan mij vraagt waarom ik zo boos ben”
 • “Ik heb een drukke baan en vind het lastig om dit te combineren met het hectische gezinsleven. Ik raak snel geïrriteerd en ik geef dan onbedoeld een snauw naar mijn partner of kinderen”
 • “Soms heb ik ruzie met mijn collega. Die zegt dan iets onterecht en dan reageer ik erg nijdig en begin te schreeuwen. Ik zet mijzelf dan behoorlijk te kijk. Vreselijk.”
 • “Ik heb te horen gekregen dat ik mijn baan kan verliezen als ik mij zo opvliegend op het werk blijf opstellen.”
 • “Ik schaam mij vaak als ik weer tekeer ben gegaan, maar vind het zo lastig om rustig te blijven”

 

Dit hoeft niet zo te zijn

Je korte lontje onder controle krijgen kun je echt leren. Wil jij weten hoe? Lees dan door… Ik wil jou namelijk graag leren hoe jij ‘fully in control’ wordt!

 

Geldt dit ook voor jou?

 • Heb jij problemen om je boosheid onder controle te houden tijdens momenten van stress?
 • Ben jij er ook wel klaar mee om te horen te krijgen dat je eerst tot 10 moet tellen?
 • Wil jij op een praktische en prettige manier je zelfbeheersing vergroten en je anger management verbeteren?

De anger management training ‘Van heet naar koel online’ beschikbaar

Dan ga ik jou leren hoe je jezelf op stressvolle momenten (bijvoorbeeld tijdens ruzies of discussies) kunt beheersen.

Aan het eind van deze training heb je vaardigheden geleerd die je meteen kunt toepassen in het dagelijkse leven!

We gaan op een praktische en slimme manier werken, waarbij ik jou ga leren om zonder al teveel theorie jouw zelfbeheersing te vergroten.

Ik heb een manier ontwikkeld die bij veel deelnemers is aangeslagen, waardoor zij heel snel grote stappen hebben gezet.

Waarom werkt dit?

Als voormalig NOC*NSF-topsporter weet ik als geen ander hoe het is om met druk om te gaan, waarbij het écht van belang is dat je je hoofd er goed bijhoudt. Dat betekent dat ik heel goed weet, en van binnen uit ervaren heb, hoe je op het moment dat het er toe doet moet handelen. En niet achteraf, want dat weten we allemaal natuurlijk wel.

Mijn ervaring en deskundigheid wil ik met jou delen. En geloof me, ik ben ook wel eens een heethoofd! Ik weet hoe het is en ik snap jou. Als je wilt, ga ik je leren wat mij heeft geholpen om het hoofd koel te houden tijdens moeilijke momenten.

Verlies van je gezin is geen optie. Ik heb een methode ontwikkeld die al velen op weg heeft geholpen naar een gelukkig gezinsleven. Ik gun dit iedereen en wil ook graag met jou werken.

Sinds 2004 heb ik meer dan 3.500 deelnemers 1-op-1 of in kleine groepen begeleid.

Jelle

“Ik heb de neiging om behoorlijk te vloeken als ik nijdig word tijdens het werk of tijdens het tennissen. Door de technieken toe te passen die ik van Camiel geleerd heb merk ik dat ik dat niet meer doe; ik heb het niet meer nodig. De frustratie en tegenslagen hebben veel minder vat op mij. Dit voelt lekker. Ik wil deze weg volhouden.”

Deelnemer (een vader)

“Het is voor mij erg nuttig geweest. De bewustwording was er al, maar is alleen maar toegenomen. Ik merk nu zelf dat ik anders gesprekken in ga. Ik zie het gedrag van mijn partner in conversaties dan ook veranderen.

De diverse technieken heb ik enkele keren succesvol toegepast tijdens en voor sollicitatiegesprekken en ook tijdens gezinssituaties. De verschillen zijn zeker merkbaar. Sinds de training ben ik er bewust mee bezig, er heerst een ontspannen sfeer en ik help de anderen in het gezin met een kort lontje.”

 Mw. Oosterbaan

“Het in de praktijk brengen van het geleerde is eenvoudig. Ik ben rustig en vanuit deze rust kan ik opvoeden en kunnen mijn zoon en ik lol maken. Ongelofelijk dat 1 dag dit verschil kan maken.”

Dit ga je leren

 • De eerste fundamentele stappen die nodig zijn om jezelf te beheersen waar en wanneer je het nodig hebt
 • Praktische vaardigheden op een manier die je je gemakkelijk kunt herinneren en toe kunt passen
 • Praktijkervaringen, tips en trucs van een ervaren coach

Voordelen van deze online training voor jou

 1. Je houdt altijd toegang tot de training
 2. Reizen is niet nodig
 3. Alle stappen kan je bekijken op je laptop als video, beluisteren op je telefoon als audio, of lezen als tekst
 4. Je doet mee op het moment dat het jou uitkomt
 5. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop, tablet of smartphone
 6. Je bekijkt of beluistert de vragensessies via internet, dus je stelt vragen vanaf je eigen plek met internet
 7. De vragensessies worden ook opgenomen met audio, zodat je ze altijd nog achteraf kunt beluisteren
 8. Je krijgt 90 dagen toegang tot onze besloten community om ervaringen, inzichten en ideeën uit te wisselen

Startdatum

Je kunt meteen beginnen!

Kies voor Online of VIP:

Online

In de professionele online leeromgeving leg ik je uit hoe jij je zelfbeheersing kunt vergroten. Je krijgt video’s, audio’s en uitleg. Je krijgt ook toegang tot de app, zodat je ook op je smartphone en tablet de training kunt volgen. Deze app is te krijgen via Android en Apple Store.

VIP

Je krijgt uiteraard alles van Online én 90 dagen toegang tot de besloten online community, waarbij je je ervaringen en inzichten deelt met andere deelnemers en elkaar verder helpt. Deze community is ook via de app bereikbaar. Je ontvangt 90 dagen toegang tot live online-vragensessies (in een groep) waar je mij persoonlijke vragen kunt stellen over de training (je hoeft niet met je gezicht in beeld). Daarnaast ontvang je de opnames van de groepsvragensessies waaraan je mag deelnemen. Je krijgt ook de gelegenheid om binnen 90 dagen 3 online 1-op-1 coachingssessies van een half uur met mij persoonlijk in te boeken.

Nynke

“Onze zoon is onze antenne. Als hij gespannen raakt, dan weet ik dat er iets aan de hand is. Dan kan hij wel 10x hetzelfde zeggen of vragen. Daar word ik soms boos over.

Vaak zegt hij dat ik dan ook te boos kan spreken en kijken. Ik realiseer mij nu door deze dag wat er met je gebeurt als je boos wordt en wat voor impact dat op mijzelf en mij gezin heeft. Ik ben mij daarvan veel bewuster geworden. Daardoor kan ik ook eerder het proces van het boos worden stoppen. Dit heeft mij, mijn zoon en mijn gezin al na een paar dagen na de training goed geholpen.”

Kristian

Ik heb heel veel van anderen geleerd. Ik herkende mezelf in wat andere deelnemers in de groep vertelden. Vaak had ik allerlei scenario’s in mijn hoofd en ging ik invullen wat mijn collega’s dachten.

Die situaties gingen in mijn hoofd met mij op de loop. Daardoor raakte ik boos en uitte ik mij onprofessioneel. Ik heb geleerd dat dit helemaal niet hoeft. Juist door in een groep te werken kon ik wat meer afstand ervan nemen. Ik zag dat wat anderen overkomt mij in feite ook gebeurt. Heel leerzaam.”

Wim

“Camiel is gevormd door ruim tien jaar wedstrijd-karate op landelijk niveau.

Hij weet van binnenuit waar hij het over heeft. Emotiebeheersing, persoonlijke stappen zetten, pijn, succes, verdriet, angst, doorzettingsvermogen, rechtvaardigheid, onrechtvaardigheid.

Hij staat ver boven standaardoefeningen en volgt anderen in hun verhaal en thema’s om daarin zijn bijdrage te weven. Als trainer en coach is hij een volstrekt geloofwaardige sparringpartner.” 

Van heet naar koel Online

€ 199*

Dit krijg je:

 • Professionele online leeromgeving
 • App (bereikbaar via computer, smartphone en tablet)
 • Video’s
 • Audio's
 • Tekstuitleg

Aanmelden

Van heet naar koel Online VIP

€ 499*

Alles van Online én:

 • 90 dagen toegang tot de besloten community van Driftkikker
 • 90 dagen toegang tot live groepsvragensessies met Camiel
 • Opnames van groepsvragensessies om na te luisteren
 • 3 persoonlijke coachingsgesprekken (telefonisch of via Zoom) van een half uur (90 dagen toegang)
Aanmelden

* Voor inschrijvingen van particulieren hanteren wij prijzen incl. btw.
Voor zakelijke inschrijvingen hanteren wij prijzen excl. btw.

 

Heb je nog vragen of twijfels voordat je je aanmeldt?

Blijf er dan niet mee zitten. Mail ons even op [email protected] bij korte en/of praktische vragen, of boek een Doorbraaksessie in als je heel specifiek ergens tegen aanloopt waar je hulp bij wilt.

Uiteraard worden alle verstrekte gegevens zorgvuldig en met uiterste discretie behandeld.