Training Driftkikker: Anger management training en coaching in zelfbeheersing en woedebeheersing (tel. 035-6288819, Hilversum)

Waarom je jouw eigen handleiding beter moet leren kennen (tips woedebeheersing)

Als jouw omgeving jou goed kent en rekening met jou houdt als je boos wordt, dan draai je de boel om. Zij houden rekening met jou in plaats van andersom.

Lezen

Herken jij dat je rondom de vakantie ook wat sneller geïrriteerd bent dan je zou willen (toegeven)?

Herken jij dat vakantie spanning oplevert in plaats van plezier? Zo kan inpakken van de auto kan al een discussie worden. Het gaat dan niet zoals jij wilt.

Lezen

“Ze luisteren verdorie niet eens”

Dit is een frustratie die ik veel bij mijn deelnemers hoor. Uit ergernis trek je haast je haren uit je hoofd. Je wordt nog bozer. Hoe kan je dit nou oplossen?

Lezen

Kinderen doen niet wat jij zegt, ze doen wat jij doet. Welk patroon geef jij door?

Kinderen apen letterlijk na wat jij ook doet. Dat is niet alleen in hun gedrag, maar ook met hun emoties zoals angst en boosheid. Welk patroon geef jij door?

Lezen

Hoe jij jezelf te slim af kunt zijn en je zelfbeheersing kunt vergroten

Je wilt heel graag iets aan je woedebeheersing of zelfbeheersing gaan doen en vervolgens stuit je op weerstand. Weerstand bij jezelf of in je omgeving.

Lezen

7 tips hoe je beter om kunt gaan met jouw perfectionisme

Dennis is 36 jaar en heeft last van zijn korte lontje. Tijdens de training kwam hij er achter een duidelijke relatie tussen zijn korte lontje en perfectionisme.

Lezen

Wat jij kunt leren van het verhaal van Patrick en zijn twee dochters

Patrick is een vader van 41 jaar. Hij heeft twee dochters. Hij is heel dol op die meiden, maar ze kunnen echt het bloed onder zijn nagels vandaan halen.

Lezen

Is jouw lontje te kort of juist te lang?

Eén van de deelnemers vertelde dat zijn lontje niet te kort is, maar juist te lang. Hij liet eigenlijk teveel over zich heen komen en dat dan knapte er iets.

Lezen

Ik weet dat ik niet boos moet worden en toch doe ik het. Waar ligt dat toch aan?

Hoe komt dat toch dat je wel wéét dat je niet moet ontvlammen en schelden, maar als het puntje bij het paaltje komt het tóch doet? Je bent zo geprogrammeerd.

Lezen

Hoe Bromsnor mij bijna te pakken nam (en ik succesvol mijn eigen technieken gebruikte)

Ik reed hier in Hilversum met de fiets op het voetpad. En ja hoor. Een agent stond mij op te wachten. Hij sprak de gevleugelde woorden: “Meneer, wat zijn wij hier aan het doen?”

Lezen

3 valkuilen waardoor jij en je partner jullie relatie om zeep helpen (en lees de tips van het stel Johan en Kate)

Lees hier 3 valkuilen waardoor jij en je partner jullie relatie om zeep helpen door een gebrek aan woedebeheersing (en lees de tips van het stel Johan en Kate).

Lezen

Waarom Suárez zo dom doet (en een tip waarom jij dat niet hoeft te doen)

Voetbalsuperster Suarez bijt nog wel eens van zich af. Waarom doet hij zoiets doms? Hij zou toch beter moeten weten? Helemaal met al twee eerdere schorsingen in het verleden..

Lezen

3 tips om wél gezellig en ontspannen op vakantie te kunnen gaan

Eerlijk waar: ik spreek stellen die ruzie hebben over de hoeveelheid kleding die meegaat op vakantie. De vakantie-voorpret is dan ver te zoeken. Hoe pak je dit dan wel goed aan?

Lezen

3 adviezen om met meer zelfbeheersing om te gaan met onrechtvaardigheidsgevoel

Hans vertelt: “Ik kan er gewoon niet tegen dat zaken oneerlijk verlopen. Daar moet ik gewoon iets van zeggen. Ik weet dat dat niet altijd zo verstandig is."

Lezen

Lees hier welke onzin ik mijn dochter aanleerde

Dat jonge kinderen nog niet zo veel snappen van wat wel en niet zo handig is om te doen. Dus als jij op te boos wordt, dan wordt dat feilloos afgekeken.

Lezen

Bumperklever? Dat pik je toch niet?!

Er zijn parallellen tussen temperamentvol reageren in het verkeer en tijdens ruzies of discussies thuis. Misschien ken je dat wel van jezelf of van een ander.

Lezen

Hoe een moeder de woedeproblemen van haar kind veroorzaakte zonder te weten waarom (en wat ik heb geadviseerd)

Ik sprak met een moeder wiens zoon van 9 nogal agressief was. Maar het was deze moeder die de woedeproblemen van haar kind veroorzaakte (zonder te weten waarom).

Lezen

Waar je tennisser John McEnroe vooral van kent (incl. filmpje!)

Zijn scheldkanonnades waren en zijn nog steeds beroemd en vooral berucht. Het opmerkelijke is dat hij – zo heeft men onderzocht – veel vaker wél gelijk had!

Lezen

Hoe jouw ouders jou nog steeds in de tang hebben wat betreft jouw boosheid (en wat je er tegen kan doen)

Zijn agressie en woede van je ouders op jou doorgegeven? Zit het misschien al generaties in de familie? Een erfenis uit het verleden, waar je van af kunt komen.

Lezen

Hoe ga jij om met irritatie en boosheid?

In het verkeer, in je relatie, op je werk, maar ook in de supermarkt. Overal lopen mensen tegen ergernissen aan. Ze ergeren zich aan de ander of aan iets. Het gaat niet snel genoeg, de ander snapt jou niet, verzin het maar, maar het gaat niet zoals jij had gedacht en had gewild.

Lezen

Online trainingen
Van heet naar koel Online
Van heet naar koel Online (Premium)

Trainingen in Hilversum
Van heet naar koel in 1 dag
Driftkikker 3-daagse
VIP voor Driftkikkers met publieke functie

Doorbraaksessie aanvragen
Een Doorbraaksessie voor mijzelf
Help! Een Driftkikker in ons bedrijf!

Connectie maken
Facebook
LinkedIn
Pinterest
Twitter

Toegang voor leden
Overzicht
Aankondigingen

Gratis
Gratis E-book: 7 Praktische tips
Artikelen over zelfbeheersing

Training Driftkikker
Contactgegevens
Routebeschrijving en adres
Over Camiel
Referenties
Pers